CONTACT

IN CONTACT MET CLININC

Heeft u vragen? Wij horen graag van u

Via ons contactformulier kunt met al uw vragen bij ons terecht. Dus heeft u vragen, verzoeken of tips? Laat dan gerust iets van u horen!

Veel gestelde vragen

Waarom heeft ClinicLab geen telefoonnummer?

ClinicLab is een jong en dynamisch bedrijf. Dit zie je terug in de flexibele inzetbaarheid van onze werknemers. Wij investeren veel tijd en energie in het trainen van personeel door ze continu uit te dagen met nieuwe kennis. Wij geloven in de flexibiliteit, leervermogen en multifunctionaliteit van een mens. Daarom past vaste werkplekken niet binnen de filosofie van CliniLab. Uiteraard staan wij continu voor u klaar via onze contactformulier, e-mail, WhatsApp Business en andere socialmedia.

Waarin onderscheid ClinicLab zich van de rest?

In een oerwoud aan testlocaties raakt u natuurlijk het overzicht kwijt. Testlocaties worden overal in Nederland in grote getalen opgericht. Daarbij is een zogenaamde pop-up organisatiecultuur (bijna) onvermijdbaar. Echter hebben wij bij ClinicLab aan de handrem getrokken. Wij willen niet groeien in kwantiteit maar investeren in de kwaliteit. Vandaar de bewuste keuze om "klein" te blijven. Zo hebben wij veel beter overzicht over de kwaliteit van de organisatie & korte lijntjes met onze cliënten en partners.

Kan ik bij ClinicLab gratis testen?

U kunt bij ClinicLab GRATIS testen voor toegang. In samenwerking met Covidplus.nl, zijn wij aangesloten bij stichting Open Nederland (SON) voor het gratis testen. U kunt zich via hier aanmelden voor een gratis test op één van onze locaties.

Hoofdkantoor

Bogardeind 219-1

5664 EG GELDROP

Online klantenservice

Direct in contact met ClinicLab via Google Chat (enkel op telefoon)

Contact

Online klantenservice

Bij vragen en/of opmerkingen kunt u ons 24/7 een bericht sturen

About

Over ons

Voor evenementen

Veelgestelde vragen

Juridisch

Toezichthouders:

BIG: 69924035201

Inspectie: IGJ

Meldplicht: GGD GHOR


CLINICLAB DIAGNOSTICS B.V. © 2021 | Sponsored by CLINICLAB HOLDING